Close
This page is currently not available in your language.
Play video

Infoping hjälper mäklare att effektivisera sin arbetstid

Med Infoping kan ni öka er servicenivå, samtidigt som du spar massor med tid och kan hantera fler objekt.

Vi gör det enklare att samla in kontaktuppgifter från visningsbesökarna. Med hjälp av en läsplatta, dator eller mobiltelefon kan visningsbesökarna själva registrera sina kontaktuppgifter. Uppgifterna landar direkt i ert mäklarsystem, så att du slipper manuellt arbete.

Efter visningen skickas ett smart sms ut automatiskt. Visningsbesökarna kan med ett enkelt knapptryck svara om de är intresserade av bostaden.

Svaren hamnar automatiskt i ert mäklarsystem. På så sätt ser du direkt vilka som svarat att de är intresserade av bostaden. Det blir därmed enklare och snabbare att följa upp och komma igång med försäljningsprocessen.

Det är även möjligt att använda Infoping för fler saker som t. ex. uppföljning med köpare/säljare för kundnöjdhetsmätning och annan eftermarknad.

Exempel på ett meddelande som kan skickas ut med Infoping

💬 Hej Eva,
Tack för att du kom på visningen på Sehlstedsgatan 13 idag.
Jag kommer att kontakta dig, men om du vill kan du redan nu berätta för mig vad du tycker om bostaden.
Svara med ett alternativ nedan.
Mvh, Mäklarfirman

Mäta kundnöjdhet

Kundernas feedback är viktig! När bostaden tillträtts skickas en kort undersökning ut via sms. Både säljare och köpare kan snabbt och enkelt svara på hur de tycker att allting fungerat.

Svaren kalkyleras med hjälp av Net Promoter Score® (NPS). En rapport skickas automatiskt till respektive mäklare. Ledningen får en sammanställd rapport gällande hela företaget.

Bilden visar ett exempel på första sidan av en rapport, i rapporten finns även samtliga kommentarer från både säljare och köpare samt enskilda rapporter per mäklare.


Download and try Infoping

You can try Infoping Premium, one month free of charge, with no obligations.

Call us on +46(0)18 68 16 25 or contact us to request a demo.